Giftguide: unieke, vintage cadeautjes!

De mooiste parels voor de feestdagen. Leuk als cadeautje voor iemand anders of voor jezelf. Wij hebben de leukste parels voor een cadeautje voor je op een rijtje gezet. Dus ben je op zoek naar een leuk, uniek cadeautje voor een vriendin, je moeder, (schoon)zus of jezelf? Wij helpen je graag met een aantal ideeën!

De vintage items zijn uniek, het zou goed kunnen dat deze al verkocht. Mocht dit zo zijn kun je altijd contact opnemen. Wie weet hebben we nog een vergelijkbare parel beschikbaar, die nog niet online staat.

Giftguide1.  Dit marmeren peper- en zoutstelletje staat superleuk in de keuken of bij een gezellig diner. 
2. Dit vintage schelpen schaaltje is ideaal om kleine gerechtjes in te serveren, sieraden in te bewaren of om als zeepbakje te gebruiken. 
3.  Deze vintage messing gouden lamp is prachtig met een leuke lampenkap of mooi peertje. Een compleet cadeau met mooie lampenkap.
4.  Deze vintage marmeren kandelaar staat superleuk in een groepje met ander soort kandelaars & verschillende kaarsen, maar ook los erg leuk. Een leuk cadeau in combinatie met een mooie kaars. 
5.  Deze vintage borrelglaasjes met gouden rand, zijn niet alleen super leuk voor een borrel, maar ook erg leuk als accessoire in een open kast of als mooie toevoeging aan een prachtige tafelstyling. 
6.  Dit massief marmeren vijzel/bakje staat prachtig in iedere keuken, maar is ook erg leuk als fancy dierenvoerbakje of voor sieraden & ander moois.
7. Deze marmeren waxinelichthouders uit Denemarken (verkrijgbaar in verschillende maten) zijn erg leuk in combinatie met elkaar, maar ook los of met andere waxinelichthouders erg leuk!
8. Altijd goed deze marmeren plaatjes! Superleuk als onderzetter, om gezellig kaarsjes op te zetten of sieraden op uit te stallen. Leuk als complete set met een vintage kandelaar en mooie kaarsen.
9. Dit superleuke rotan krukje is erg leuk met een kussentje maar ook als planten- of bijzettafeltje doet hij het goed!
10.  Dit vintage Deens frisflesje is leuk voor verschillende doeleinde! Zo kun je hem gebruiken als vaasje voor bloementjes, als flesje voor olijfolie of (af)wasmiddel. Een multifunctioneel cadeau!