RETOURNEREN

We hopen natuurlijk dat je helemaal blij bent met je nieuwe parel. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn kun je jouw bestelling, op eigen kosten, binnen 7 werkdagen retourneren mits het aan onze retourvoorwaarden voldoet.

Meld je retourzending eerst even aan via de mail (info@kringloopparels.nl) met als onderwerp: 'Aanmelding retourzending'. Via de mail ontvang je de adresgegevens waar je de parel naar kunt retourneren of we maken een afspraak om het item terug te brengen naar onze loods in Harlingen. 

Retourvoorwaarden:
Mochten wij een parel retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen wij deze helaas niet retour accepteren. Uiteraard mag je het product weer op komen halen bij onze loods in Harlingen of zullen we opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.

  • De parel dient op dezelfde manier geretourneerd te worden als dat je het ontvangen hebt.
  • De parel verkeerd nog in dezelfde staat als dat deze verstuurd is. 


Wij doen ons uiterste best om alle parels met veel liefde & zorg te verpakken. Mocht je parel toch niet helemaal heel aan zijn gekomen door de post, neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen een passende oplossing.