How to style: vintage Deense frisflesjes

Je hebt ze misschien al gezien op de webshop, wel eens voorbij zien op onze Instagram pagina of in een story sale: de vintage Deense frisflesjes. Vintage met een verhaal & door ons met liefde gescoord in Denemarken.
Superleuk, vinden wij dan. Mocht je deze flesje nu ook erg leuk vinden, maar weet je niet zo goed hoe je ze kunt stylen. Dan geven we je hier graag een paar voorbeelden!


De vintage Deense frisflesjes zijn ideaal als vaasje voor een mooie bloem of droogbloemen. Ook erg leuk als tafelstyling. Verzamel een aantal flesjes, doe er verschillende bloemetjes in en verdeel deze over de tafel. Hoe gezellig is dat?!

 

How to style: vintage Deense frisflesjes

Afwasmiddel, een product dat iedereen wel in huis heeft. Helaas komt dit product (bijna) nooit in een gezellig of mooi vormgegeven verpakking. Superleuk én handig om dit in een vintage Deens frisfelsje te doen. Zo staat het leuk en is het ook nog praktisch.

How to style: vintage Deense frisflesjes

Helemaal leuk op je aanrecht! Extra slim om er een schenkdop met afsluitdopje op te bevestigingen, dan kun je wat gedoseerder de olijfolie schenken. Zo'n schenkdopje kun je bijvoorbeeld kopen bij Dille & Kamille.

How to style: vintage Deense frisflesjesSnij de kaars aan de onderkant iets bij zodat deze in het flesje past & je hebt een superleuke kandelaar! Ook hier is het leuk om te combineren met meerdere flesjes, kleuren kaarsen en hoogtes voor een gezellig geheel.

Mocht je nu denken: leuk zo'n vintage Deens frisflesje! Dan kun je ze hier vinden.