Interieurinspiratie: lievelings styling items

Favoriete styling items

 

Online zie je de mooiste plaatjes voorbij komen. Heerlijk om uren weg te dromen bij de mooiste interieurs op Instagram & Pinterest. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw huis ook zo'n heerlijk plekje wordt? Fijne styling items zijn hiervoor de basis. En dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Voor de fotografie van onze parels zijn er altijd een paar styling items waar we niet zonder kunnen. Zo zijn mooi vormgegeven boeken een must, kaarsen in fijne kleurtjes altijd goed & kun je niet zonder bloemen. 

We delen graag onze favoriete styling items met je:

 Styling items Kringloopparels mooi vintage
1. Dit superleuke boek staat niet alleen vol met fijne DIY's hij heeft ook dé perfecte kleur roze. (Smûk, Wimke Tolsma)
2. Deze kaarsen zijn bijna te mooi om op te branden. (Kringloopparels)
3. Heerlijk kratje voor troepjes, voorraad, speelgoed of tijdschriften. (Wonen met Lef)
4. Een stapeltje mooie tijdschriften, kaarsje & bloemetje erop en je hebt een leuk hoekje. Ariadne at Home & VT Wonen zijn bij ons favoriet. 
5. Scrunchies in verschillende kleuren en patronen vrolijken niet alleen je haar of arm op, maar staan ook erg leuk in je interieur. (HEMA)
6. Echte bloemen zijn altijd een toevoeging aan je interieur, maar als je er langer van wilt genieten zijn droogbloemen ook erg leuk. Wij combineren ze vaak. (Xenos)
7. Mooie verpakkingen op dagelijkse producten maken het leven mooier en ook je interieur! (Albert Heijn)
8. Net als mooie verpakkingen, maakt ook mooi servies je lever fijner. Je kopje koffie smaakt net iets lekkerder als je deze drinkt uit een mooie mok. En naast koffie ook erg fijn als styling item door er bijvoorbeeld bloemetjes, lepeltjes of kaarsjes in te doen. (Ib Laursen)